за поръчка и консултация
088 333 5778
Меню
Go to Български version of this page!

Често задавани въпроси

Поръчки

Тази цена е препоръчителна, като реална цена за продажба в магазини и други търговски обекти, където не се прилагат намаления. Смятаме, че тя ще Ви бъде от полза за сравнение, затова винаги я публикуваме заедно с предлаганата от нас онлайн цена.
Нужно е да се свържете с нас - възможно е в такъв случай цената на продукта и доставката да бъдат завишени.
За да определите правилно размера на продукта, можете да се ориентирате от формата за поръчка или информацията за размера публикуван при описанието на всеки един продукт.
Разбира се - нужно е да се свържите с нас в работно време на един от посочените от нас телефони от страница за контакти.
Погрижили сме се да Ви предоставим най-разпространените в България начини на плащане.
След финализиране на поръчката, автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус.
Доставките на Vivid Home се извършват от обслужваща куриерска компания. Доставката на поръчка с обща стойност над 50,00 лв. е безплатна. В деня на доставка ще получите SMS с потвърждение, който съдържа номер на пратката, име и телефонен номер на куриера, в случай че искате да промените времето или мястото на доставка.
За чужбина е нужно да се свържете с нас, за уточнение на възможните начини за плащане и доставка.

Рекламация

Можете да върнете продукт в състоянието, в което е получен - в оригиналната опаковка, придружен с всички етикети и документи, с които е доставен. Преди това е необходимо да попълните електронната форма за "Рекламация", за да информирате екипа на Vivid Home за Вашето намерение да върнете продуктите. Попълването на формата за "Рекламация" и връщането на закупените артикули трябва да се извърши в срок до 14 дни след получаването им.
Да, има продукти, които не могат да бъдат върнати. Такива например са продуктите по индивидуален дизайн. Описанието на всеки продукт на нашата страница съдържа информация за възможността за връщане.
Посетете страницата за връщане на продукти, където ще откриете електронна форма за рекламация. Моля попълнете коректно всички полета и завършете заявката си, чрез натискане на бутон "Изпрати заявка за рекламация"
Моля изпратете продукта, който желаете да върнете на адреса на нашето ателие.

Защита на личните данни

Разбира се, напълно безопасно е да пазарувате на страницата на VividHome.eu. Цялата информация се съхранява при изключително висока сигурност. В допълнение достъпът до уеб сайта за всеки клиент е ограничен с уникална парола. За повече информация относно защитата на личните данни, моля разгледайте страницата за условия за ползване, както и страницата поверителност на данните.

Предложения

Във Vivid Home се стараем да предлагаме продукти, които отразяват Вашия стил. Ето защо всяко предложение за продукти, които желаете да видите на нашата страница, ще помогне да оправдаем Вашите очаквания. Можете да дадете предложения, като се свържете с нас чрез формата за контакти.
-25% Отстъпка

-25% Отстъпка

Отстъпка за всички продукти при поръчка през уеб сайта
Бърза доставка

Бърза доставка

Всеки продукт се произвежда след направена поръчка
30 дни връщане

30 дни връщане

Предоставяме удължено време за право на връщане на продукт